al contingut a la navegació Informació de contacte

St. Mamet + alternatives, Vall deix o Granolla

St. Mamet és un dels cims més coneguts de la zona. Amb un dia clar, des dels seus 1.391 metres es pot veure molt territori. Montsec, Pirineus, Plana d’Urgell, Montserrat...... Hi ha una Ermita (St. Mamet) i un refugi lliure. Recomanem fer la pujada pel camí tradicional, ja és prou dur i normalment està en millors condicions que les dues alternatives que podeu escollir per la tornada. La més complerta és la que segueix el trak principal, (per la dreta del camí tradicional) baixa pel revirat i pedregós camí de la Vall Deix i torna a pujar fins a la Coma del Poll, a partir d’aquí hi ha un corriol una mica tècnic que gairebé porta al poble. L’altra alternativa és per Granolla (per l’esquerra del camí tradicional), que és un camí que porta directe al Poble. Es pot donar la circumstància que després de pluges fortes hi hagi algunes zones força malmeses, són petits trams que, si s’escau els podem fer a peu. Si no ho veieu clar, sempre us queda tornar per el camí tradicional, baixar 1.100 metres sense parar ja té el seu.

Recomanem fer la pujada per el camí tradicional, ja és prou dur i normalment està en millors condicions que les dues alternatives que podeu escollir per la tornada. La més complerta és la que segueix el trak principal, (per la dreta del camí tradicional) baixa per el revirat i pedregós camí de la Vall deix, torna a pujar fins la Coma del Poll, a partir d’aquí hi ha un corriol una mica tècnic que gairebé porta al poble.

Una alternativa per baixar de St. Mametr és per Granolla (per l’esquerra del camí tradicional), és un camí que porta directe al Poble, es pot donar la circumstància que després de pluges fortes hi hagi algunes zones força malmeses, son petits tramps que si s’escau els podem fer a peu. Comentaris