al contingut a la navegació Informació de contacte

BTT

St. Mamet és un dels cims més coneguts de la zona. Amb un dia clar, des dels seus 1.391 metres es pot veure molt territori. Montsec, Pirineus, Plana d’Urgell, Montserrat...... Hi ha una Ermita (St. Mamet) i un refugi lliure. Recomanem fer la pujada pel camí tradicional, ja és prou dur i normalment està en millors condicions que les dues alternatives que podeu escollir per la tornada. La més complerta és la que segueix el trak principal, (per la dreta del camí tradicional) baixa pel revirat i pedregós camí de la Vall Deix i torna a pujar fins a la Coma del Poll, a partir d’aquí hi ha un corriol una mica tècnic que gairebé porta al poble. L’altra alternativa és per Granolla (per l’esquerra del camí tradicional), que és un camí que porta directe al Poble. Es pot donar la circumstància que després de pluges fortes hi hagi algunes zones força malmeses, són petits trams que, si s’escau els podem fer a peu. Si no ho veieu clar, sempre us queda tornar per el camí tradicional, baixar 1.100 metres sense parar ja té el seu.
Recomanem fer la pujada per el camí tradicional, ja és prou dur i normalment està en millors condicions que les dues alternatives que podeu escollir per la tornada. La més complerta és la que segueix el trak principal, (per la dreta del camí tradicional) baixa per el revirat i pedregós camí de la Vall deix, torna a pujar fins la Coma del Poll, a partir d’aquí hi ha un corriol una mica tècnic que gairebé porta al poble.

L'adreça de l'enllaç és: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/st-mamet-alternativa-vall-deix-coma-del-poll-90059530

Una alternativa per baixar de St. Mametr és per Granolla (per l’esquerra del camí tradicional), és un camí que porta directe al Poble, es pot donar la circumstància que després de pluges fortes hi hagi algunes zones força malmeses, son petits tramps que si s’escau els podem fer a peu. Comentaris

L'adreça de l'enllaç és: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/granolla-altrnativa-baixada-st-mamet-90059740

En aquest mapa veureu les tres rutes, la central és el camí tradicional, la que baixa per l'esquerra (blau clar) és l'alternativa de granolla i la que baixa per la dreta (blau marí) és l'alternativa de la Vall deix + Coma del Poll.
Mapa topogràfic St. Mamet
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 170KB
El Tossal de Boada està situat a la part més sud del municipi (Hi ha un repetidor de telefonia). Té una visió 380º que des d’aquest punt, i amb un dia clar, ens permet veure al nord, tota la muntanya de St Mamet, (si tenim bona vista, al Cim hi veurem l’edifici de la Capella i el refugi). El poble més proper que es veu al sud, és Cubells, a la seva dreta (oest) es pot arribar a veure Lleida i a l’esquerra (est) les muntanyes de Montserrat. Per baixar, veureu que hi ha l’alternativa d’anar per Nansal, no té més, és per variar una mica. Per aquesta zona hi ha alguns camps de conreu, si no fem soroll i estem alerta, és molt possible veure cabirols.